Frank Energie, echt de goedkoopste!

De grote gevestigde energiebedrijven bieden cashbacks om klanten te trekken. De kosten daarvoor worden gedekt door hun “slapende” klanten want die krijgen een hoger tarief in rekening gebracht. Voor nieuwe partijen is dat spel moeilijk mee te spelen, die hebben geen slapers. Daarom verandert er zo weinig.

Frank wil het spel niet meespelen. Zij willen de markt opfrissen. Ze leggen een aanbod neer dat nu al concurreert met dat van de prijsvergelijkers. En het geld dat nu aan de prijsvergelijkers wordt betaald geven zij liever terug aan de klant en de natuur. Zo hoef je nooit meer te switchen om een scherpe prijs voor groene stroom te krijgen. Zo breken ze de markt open.

De energienota is niet eenvoudig te lezen, laat staan te doorgronden. Hoe weet je nu hoe een energiebedrijf zijn geld verdient? Hoe moet je besparingsadviezen nu interpreteren? En als je even niet oplet verandert dat lage actietarief in een hoog slaperstarief.

Frank rekent af op openbaar gepubliceerde groothandelsprijzen. Overige energiegerelateerde kosten worden helder toegelicht en afgerekend. Zo weet je altijd waarvoor je betaalt en hoe wij ons geld verdienen. En je afspraken met Frank veranderen niet. Het product dat je afneemt houd je zolang je lid blijft. Hun prijzen zijn blijvend laag, wij hanteren geen slaperstarieven. Het is dus prima indutten bij Frank. En mocht je toch weg willen, jammer maar prima, dat kan op elk moment en je krijgt geen boete.

Klik hier om meer te weten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *